ТОП-7 неймовірних серіалів Netflix


Невелика добірка серіалів, які затягують своїм сюжетом, гумором і фантастикою

"Чорне дзеркало"


black-mirror

Серіал про жахи найближчого технократичного майбутнього. Більшість прогнозів, зроблених авторами серіалу, досить швидко справдилися: у всіх гаджетозалежність, роботів все більше, цивілізація будується на лайках, а люди гинуть за біткоіни. Хоча, варто відзначити, що скандалів було чимало навколо серіалу, його не закрили, а популярність ще більше зросла.

"Картковий будиночок"


5a29776b7fee9
Кевін Спейсі і Робін Райт . Кадр з серіалу "Картковий будиночок"
Політичний розповідь про найбільш безпринципного мешканця Капітолію конгресменів Андервуд, котрого зіграв Кевін Спейсі. У новому сезоні його вже не буде через секс-скандал. Серіал втілив найстрашніші кошмари американців про крах демократії. Також "Картковий будиночок" популярний закулісними історіями у великій політиці.

"Шибайголова"


dd-166221
"Шибайголова". Фото: Netflix

ТВ-комікс від Marvel про сліпого адвоката, який б'є бандитів в підворіттях. Після однойменного фільму з Беном Аффлеком важко було повернути гідність Шибайголові, але творцям серіалу вдалося. Ночами сліпий адвокат Метт Мердок нишпорить по місту і "б'є" поганих хлопців.

"Восьме почуття"


1497388184
"Восьме почуття". Фото: Plugged In

Серіал про телепатичний зв'язок людей різних національностей, сексуальних орієнтацій і гендерів. Після успіху "Матриці" сестри (а раніше брати) вирішили придумати щось для телевізійного формату. Гроші витратили чималі, але рейтинги були невеликі і серіал закрили. Тоді обурені фанати зібрали півмільйона підписів під петицією з проханням про продовження "Восьмого почуття". Сервіс дав зелене світло виробництву фінальної повнометражної серії.
А це історія вісьмох людей з різних точок світу, які народилися в одну і ту ж секунду, тому між ними утворився надприродний зв'язок.

"Нарко"


14732700081narcos.
Актор Вагнер Моура.  Кадр з серіалу "Нарко"

Жорсткий байопік про Пабло Ескобара, в якому детально описується зліт і падіння драгдилера всіх часів і народів. Головне достоїнство серіалу – простота, Ескобара показали простим смертним, що його згубило і яким він був. Пабло торгував тоннами кокаїну, утримував армію, вів війни у Колумбії і намагався стати президентом цієї нещасної країни – все це є в серіалі.

"Простіше простого"


20161028-eas6
Орландо Блум і Малін Акерман.  Кадр з серіалу "Простіше простого"
Збірка новел про особисте життя молодих чікагцев. Прості життєві історії зі світовими зірками кіно. Це easy – це класичний мамблкор, тобто низькобюджетний серіал про життя простих людей, що складається майже цілком з діалогів. Тут показаний побут людей з красивими обличчями так, що на них хочеться рівнятися. У серіалі зіграли Орландо Блум, Малін Акерман та інші.

"Детективне агентство Дірка Джентлі"


dirk_gentlys_holistic_detective_agency
Елайджа Вуд і Семюел Барнетт.  Кадр з серіалу "Детективне агентство Дірка Джентлі"

Несерйозний британський детектив про невдаху і приватного детектива – противага пафосному "Шерлоку". Спочатку можна подумати, що це цілковита чіхарда і театр абсурду, проте, серіал затягує і своєю легкістю і гумором змушує додивитися до кінця. Приватний детектив Джентлі (Семюел Барнетт) і його випадковий супутник, невдаха Тодд (Елайджа Вуд), ганяються за коргі, в яку за допомогою вигадливого апарату перенесли свідомість однієї поважної особи. Ну як тут не подивитися?

Коментарі