Топ фільмів 2018 року, які варто переглянути кожному кіноману.

"Найвеличніший шоумен" (The Greatest Showman)

Біографічний фільм-мюзикл розповідає про життя Фінеаса Тейлора Барнума, який був знаменитим майстром містифікацій. Про талант американського шоумена знали далеко за межами США, а любов до розваг перетворилась у створення одного з перших найпопулярніших бродячих цирків під назвою The Greatest Show on Earth ("Найвеличніше шоу на Землі").

"Форма води" (The Shape of Water)

Неймовірна кінострічка, яка поєднала у собі жанри фентезі, мелодрами та жахів розповідає про життя німої жінки Елізи, яка працює прибиральницею в секретній урядовій лабораторії. Одного разу туди привозять живий об'єкт, над яким ставлять експерименти. Серце жінки не витримує і вона вирішує врятувати таємниче створіння.

"П'ятдесят відтінків свободи" (Fifty Shades Freed)

Еротична мелодрама стає продовженням історії про щасливе подружжя Крістіана Грея та Ану. Але після медового місяця пару починають переслідувати справжні привиди минулого, які обертаються для молодих людей справжніми проблемами. Однак новоспечене подружжя все ж намагається побороти всі труднощі, щоб разом зустріти неочікуваний фінал складної для них історії.

"Чорна Пантера" (Black Panther)

Фантастичний пригодницький фільм описує життя, культуру і народ дивовижної країни Ваканди, яка за нетрями джунглів ховається від зовнішнього світу в Африці. Новим королем країни стає Т'Чала, якому доводиться зіткнутися з багатьма ворогами, надівши маску Чорної Пантери. Сучасні технології і підтримка власного народу стають справжнім щитом молодого правителя.

"Усі гроші світу" (All the Money in the World)

Біографічний детектив розповідає про один з найгучніших скандалів ХХ століття, коли онука найбагатшої людини світу на ім'я Пол Гетті викрадають і просять за нього неймовірний викуп. Сімейні перипетії нафтового мільярдера не дозволяють його егоїзму піти на поступки та заплатити за свого онука крадіям. Час спливає і єдиним порятунком підлітка на прохання його матері стає співробітник служби безпеки самого багатія, який починає справжню спецоперацію з пошуку хлопця.

"Розкрадачка гробниць: Лара Крофт" 

Пригодницький бойовик показує життя дівчини Лари Крофт, яка незважаючи на великі статки покійного батька намагається заробляти на життя власними силами. Але після залишених батьком загадок, відважна донька розуміє, що її батько може бути живим і відправляється на його пошуки на таємничий острів Яматай.

"Першому гравцю приготуватися" (Ready Player One)

Фантастичний бойовик занурює глядача у недалеке майбутнє, де віртуальний світ вже давно витіснив реальність. Неймовірний світ квесту OASIS дозволяє кожному жителю планети бути тим, ким він завжди мріяв – Ханом Соло з "Зоряних війн" чи Таносом з "Месників". Але творець чарівного віртуального світу помер і залишив у спадок всю корпорацію, якою заволодіти може лише той, хто знайде всі ключі, які він заповів. Така можливість випадає пересічному хлопцеві Вейду Воттсу, який зіштовхується з низкою серйозних перешкод.

"Дедпул 2" (Deadpool 2)

Пригодницький фільм з елементами чорного гумору продовжує історію всім відомого героя Дедпула, який насправді зветься Вейд Вілсон. Завдяки суперздатності до регенерації він має надзвичайну силу та фактичне безсмертя, однак втрачає справжній сенс життя, коли його ж вороги вбивають кохану Ванессу. Але доля зводить суперегероя з "Людьми Х", до складу яких увійшли Колос і Надзвукова Боєголовка. Новоспечена команда вирушає владнати інцидент з юним мутантом Расселом Коллінзом, яких має намір знищити школу, у якій його мучили та знущались над ним.

"Красуня на всю голову" (I Feel Pretty)

Пишнотіла дівчина Рене у комедійному фільмі завжди намагалась схуднути та виглядати кращою в очах інших. Але всі сили були марні, поки вона випадково не вдарилась головою під час одного з тренувань. Отямившись, Рене усвідомила, що вона прекрасна. Скільки би впевненості не додалось у дівчині всередині, ззовні вона залишилась такою ж. Але смілива Рене прийняла для себе цей виклик і завдяки неймовірній цілеспрямованості змогла показати всім, що може досягнути у житті все, що захоче.

"Світ Юрського періоду 2" (Jurassic World: Fallen Kingdom)

Пригодницький бойовик описує продовження всім відомої історії про Парк Юрського періоду. Якщо раніше відтворення давно померлих динозаврів вважалось справжнім дивом сучасного людства, то у новій стрічці технології досягають ще більшого епогею і дають можливість створити новіших та сильніших динозаврів. Але щоб врятувати попередніх представників вимерлого виду, на острів Нублар, який от-от потоне у вулканічній лаві, вирушають захисники природи Клер Дірінг, Оуен Греді та інші сміливі добровольці.

                                    "Веном" (Venom)

Фантастична історія про журналіста Едді Брока, який є напарником і водночас суперником Пітера Паркера (Людини-павука у Всесвіті Marvel), описує його постійні невдачі у житті: нещасливе дитинство, проблеми на роботі і труднощі у власному сімейному житті. Та одного разу у нього вселяється інопланетний паразит, який згодом зупиняє його прогресуючу хворобу (рак) і надає йому суперздібності.

"Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда" (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald)

Сімейна фентезійна картина з циклу фільмів про світ "Гаррі Поттера" продовжить історію про добродушного зоолога Ньюта Скамандера та його сміливу команду. Дії фільму відбуватимуться в далекому 1927 році у Парижі, коли директор школи Гоґвортс Албус Дамблдор був ще молодим, а зловіщий Ґрінденвальд втік з-під варти і почав жорстоку війну в світі магії.

"Мері Поппінс повертається" (Mary Poppins Returns)

Сімейний фентезійний мюзикл завершить цикл найкращих кінопрем'єр 2018 року. Магічна стрічка з дитячих казок, яку пам'ятають всі прихильники зарубіжної літератури, нагадає нам історію про Мері Поппінс. Події стрічки розгортатимуться у Лондоні, коли подружжя Джейн і Майкла Бенкса відвідує таємнича Мері Поппінс. У важкі часи жінка не лише наводить лад у їхньому домі, а й повертає їм радість і чудеса, які вже давно зникли з їхнього життя.

Коментарі